Van Dongen, Uw poelier

Van Dongen, Uw Poelier

 Telefoon0252413437

Uw bestelling

Uw mandje is nog leeg

Offerte aanvragen

Heeft u binnenkort een feest, bruiloft of verjaardag met meer dan 20 personen? U kunt dan ook een op maat gemaakte offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag, bel gerust.

Klik hier en lees onze gegevensbeheer, privacyverklaring a.u.b.

Indien u een bestelling plaatst en/of dienst afneemt bij Poelier van Dongen, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Poelier van Dongen.

Poelier van Dongen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

Poelier van Dongen vraagt uw toestemming die nodig is voor de verwerking van persoonsgegevens. Verwerking van uw persoonsgegevens is beperkt tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. U heeft het recht op inzage, rectificatie of wissen van uw persoonsgegevens.

Poelier van Dongen respecteert de privacy van de gebruiker van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Gegevens die Poelier van Dongen zelf heeft gegenereerd die verband houden met de boekhoudplicht/financiële administratie worden volgens de wettelijke termijn bewaard, dit zijn uw; naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en Emailadres.

Offerte aanvraag vanaf 20 personen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij zijn wettelijk verplicht om deze privacyverklaring aan u te tonen

Met goud bekroond

Wij zijn niet zomaar een poelier. Van Dongen, Uw poelier staat voor ambacht. Naast onze winkel in het Blokhuis in Lisse hebben wij een grote bewerkingsruimte op de Kruisbaak in Lisserbroek. Hier worden dagelijks alle producten die wij verkopen vers en ambachtelijk gemaakt. Onze eigengemaakte vleeswaren, worstsoorten, maaltijden en al onze barbecueproducten worden met de hand gestoken en bereid. Wij zijn Van Dongen, Uw poelier, wij zijn vakmensen!

Kipleverworst

Kipgrillworst

Tomatensoep

Kippensoep

Kip curry

Adresgegevens

Van Dongen, Uw poelier

Blokhuis 14a

2161 EW Lisse

Phone wit 300252-413437

Leo uitsnede 400

  

Kvk 57566690 - Btw 823735709B1